Hypotheken

Hypotheek

Als u iets koopt, zult u het moeten afrekenen. Dat is bij woningen niet anders. Als u een woning koopt, kunt u proberen dit uit uw spaargeld te betalen. Meestal lukt dit niet, dan hebt u een hypotheek nodig.

Uw situatie is uniek, dus om dat te bespreken is het verstandig een afspraak te maken met een adviseur van Assuralis. Die kan dan uw specifieke situatie beoordelen.

Voorbeeld:
Antoinette is 24 jaar en krijgt de mogelijkheid om een woning te kopen van de woningbouwvereniging. Nu zitten er nogal wat bepalingen aan dat aanbod, maar Antoinette is starter, alleenstaand en komt eigenlijk net iets te kort voor de hele hypotheek in haar eentje te kunnen betalen.

Marcel de Groot,  adviseur van Assuralis, kent de omgeving waar Antoinette wil gaan woning goed. Zo kan hij al snel indicatief inschatten of deze woning voor Antoinette haalbaar is, zodat er ook nog ruimte is voor andere leuke dingen.

Samen met nog 12 collegae, werkt Marcel in een teamverband van financieel specialisten. Marcel en zijn collega's zijn beschikbaar om ook jouw specifieke situatie te onderzoeken. Mogelijk dat hij ook jouw belangen kan behartigen!