Samenwerkingen

 • LDE Accountants
  LDE Accountants

  LDE Accountants B.V. is trots op zijn medewerkers. Hun ondernemingsplezier, zelfstandigheid en vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling staan voorop en maken hen succesvol.

  Lees verder »

 • Avizas Accountancy
  Avizas Accountancy

  Avizas’ betekent informeren, op de hoogte brengen. Deze term is passend voor ons kantoor. Wij zullen onze klanten vertellen wat in de jaarrekening komt te staan, wat ze kunnen doen om ongewenste resultaten te voorkomen en welke risico’s ze kunnen verwachten.

  Lees verder »

 • Ebbenhage
  Ebbenhage

  Ebbenhage is al jaren een vaste waarde in de onafhankelijke fiscale en financiële dienstverlening. Moeilijke fiscale regelgeving eenvoudig vertalen zodat onze klanten het begrijpen, dat is de kunst. Als gids begeleiden wij onze klanten door de wondere wereld van fiscale en financiële wetgeving.

  Lees verder »

 • Flex Carrent
  Flex Carrent

  Flex Carrent: All in de voordeligste! Flex Car Rent Autoverhuur is uw autoverhuur- en shortleasespecialist. Met vestigingen in Tilburg, Oisterwijk en Goirle en een breed aanbod beschikt u altijd over een huurauto die bij u past. Bovendien is Flex Car Rent het voordeligste autoverhuurbedrijf in de regio.

  Lees verder »

 • Nitesco
  Nitesco

  We are, by any measure, one of Europe’s leading architectural stone services firms. Our offerings include: stone maintenance, specialized cleaning and expert consulting.

  Lees verder »

 • De Voort Advocaten
  De Voort Advocaten

  Advocatenkantoor De Voort Advocaten | Mediators heeft zijn wortels in Tilburg. Het advocatenkantoor is als De Voort Hermes De Bont in het jaar 2000 ontstaan uit een succesvolle fusie van twee Tilburgse advocatenkantoren en is inmiddels uitgegroeid tot zo’n 30 advocaten en 35 ondersteunende medewerkers.

  Lees verder »

 • LXA The Law Firm
  LXA The Law Firm

  LXA is een full service advocatenkantoor dat zich vooral richt op ondernemers, ondernemingen, investeerders en non-profitorganisaties. Al onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels maar vooral de mogelijke oplossingen.

  Lees verder »

 • Paardekoper Advocaten
  Paardekoper Advocaten

  Paardekooper Advocaten is een klein kantoor dat zich van andere kantoren onderscheidt door veelvuldig cliëntencontact en het betrekken van cliënten bij de uitvoering van een opdracht. Er wordt altijd getracht een opdracht snel en met zo min mogelijk kosten uit te voeren.

  Lees verder »

 • Jeroen Bosch Advocaten
  Jeroen Bosch Advocaten

  Jeroen Bosch Advocaten helpt bij letselschade, aansprakelijkheid en verzekeringsrecht. Zaken die een grote invloed hebben op het leven van slachtoffers. Wij maken het juridische probleem begrijpelijk voor iedere cliënt. Van particulier, ondernemer tot deskundige verzekeraar.

  Lees verder »

 • M&T Juristen
  M&T Juristen

  Iedereen kan te maken krijgen met een arbeidsjuridisch vraagstuk. Deskundige bijstand is dan van groot belang. M&T juristen biedt zowel overheidsinstanties, ondernemers, als particulieren de juiste rechtshulp.

  Lees verder »

 • Groep Apers & Co
  Groep Apers & Co

  GROEP APERS & Co is een goed bevriende businesspartner van Assuralis in België en onafhankelijk verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren. Als deskundig partner op gebied van producten in de Belgsiche markt zorgen zij voor u voor professioneel advies en ondersteuning met betrekking tot verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten.

  Lees verder »

 • Meijers Coaching Counceling
  Meijers Coaching Counceling

  Hannie Meijers uit Tilburg is de drijvende kracht achter Meijers Coaching en Counseling. Ze is afgestudeerd als toegepast psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in verlies- en rouwverwerking. Ze is een professional die psychologische principes en theorieën gebruikt om problemen in de praktijk op te lossen.

  Lees verder »

 • GAC Gasseling
  GAC Gasseling

  Mijn naam is Erica Gasseling en ik heb als paramedicus (operatie - assistente) veel kennis en kunde opgedaan in de gezondheidszorg. Na mijn studie Bedrijfskunde i.c.m. Arbeid & Organisatiepsychologie,en mijn stage bij het GITP heb ik 8 jaar gewerkt bij ADC Right te Velp.

  Lees verder »

 • Leseman Carcare
  Leseman Carcare

  Het reconditioneren en schadeherstel van uw auto vereist ervaring, kennis en precisie. Ons team van specialisten staat voor u klaar om uw auto optimaal te klaar te maken. Wij weten als geen ander de hoekjes en kantjes van uw auto te vinden.

  Lees verder »