Ebbenhage

Ebbenhage is al jaren een vaste waarde in de onafhankelijke fiscale en financiële dienstverlening. Moeilijke fiscale regelgeving eenvoudig vertalen zodat onze klanten het begrijpen, dat is de kunst. Als gids begeleiden wij onze klanten door de wondere wereld van fiscale en financiële wetgeving.

U wilt een bepaalde richting uit. U wilt uw dromen verwezenlijken. Wij wijzen onze klanten de weg die het beste bewandeld kan worden. Het wegwijs maken kan alleen goed gebeuren als wij als gids een compleet overzicht hebben van uw persoonlijke situatie. Ieder pad kennen en verkennen om vervolgens samen met u de meest optimale route te bepalen, dat maakt ons werk uitdagend en uniek.

Belasting betalen vindt niemand leuk. Ebbenhage kan in ieder geval zorgen dat u niet teveel betaalt. Voor bijvoorbeeld de Nederbelg is het van belang dat de Nederlandse en Belgische aangifte fiscaal optimaal op elkaar worden afgestemd. Dat vergt kennis van zowel het Nederlandse als het Belgische belastingrecht en de onderlinge afstemming ervan door middel van het belastingverdrag.

Wolfswinkel 4, 6021 ED  Budel. Telefoon: 040-785 16 59 

Email: koen.meusen@ebbenhage.nl

Contactpersoon: Koen Meusen