M&T Juristen

M&T juristen werkt met PIT. Wij werken Professioneel, Integer en Toegankelijk.

M&T  juristen is PROFESSIONEEL. Wij zijn er zowel voor overheidsinstanties, (non) profit organisaties, ondernemers, ambtenaren en particulieren. Heeft u arbeidsjuridische vraagstukken dan kunt u bij ons terecht voor een deskundig antwoord. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u snel inzicht geven in complexe juridische vraagstukken en u van een goede en degelijke analyse voorzien.

Wij zijn uitermate INTEGER. Onze aanpak en de werkzaamheden die noodzakelijk zijn om u juridisch bij te staan bij uw arbeidsjuridisch vraagstuk zullen wij duidelijk richting u communiceren. Het mag voor zich spreken dat wij uw dossier strikt vertrouwelijk behandelen.

Het is belangrijk dat u zich bij ons vertrouwd voelt, daarom zijn wij TOEGANKELIJK en open. Daarnaast zijn wij informeel in de omgang als het kan, en formeel als het moet. Ons doel is de drempel die veel (overheids)organisaties en particulieren voelen bij het inschakelen van een advocaat of jurist wegnemen. M&T juristen zijn niet de juristen op afstand daarom komen wij graag bij u thuis, op uw kantoor of op een andere door u gekozen locatie. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor.