Paardekoper Advocaten

Paardekooper Advocaten is een klein kantoor dat zich van andere kantoren onderscheidt door veelvuldig cliëntencontact en het betrekken van cliënten bij de uitvoering van een opdracht. Er wordt altijd getracht een opdracht snel en met zo min mogelijk kosten uit te voeren.

Er zijn 2 advocaten werkzaam, te weten mr R. Paardekooper en mr D.J.M. Plaum. Beiden studeerden in Leiden en Rotterdam en rondden hun studie af in het civiele recht. Beiden hebben ruime ervaring op de elders op de site genoemde rechtsgebieden. Uw opdracht is dan ook in vertrouwde handen.

Heeft u vragen over belastingzaken, dan kunt u via ons kantoor een afspraak maken met de heer H.J.C. Verhoeckx. Ook bij hem is het eerste gesprek altijd gratis.

Naast de op deze site genoemde rechtsgebieden kunt u bij mr Paardekooper terecht voor geschillen die mogelijk met behulp van mediation kunnen worden opgelost. In de praktijk blijkt, dat mediation een snelle en voordelige manier van geschilbeslechting kan zijn.

Ook voor andere opdrachten kunt u bij ons terecht. Zo kunt u worden bijgestaan als adviseur bij personeelsproblemen en kan worden opgetreden als vertrouwens-functionaris.

Het kantoor is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. Dit betekent dat, indien er een verschilvan mening ontstaat en hier onderling niet kan worden uitgekomen, de kwestie aan deze Commissie kan worden voorgelegd.

Tenslotte heeft dit kantoor een overeenkomst gesloten met de Raad voor Rechtsbijstand
op basis van een High Trust-formule. Dit betekent dat zaken die op basis van een toevoeging snel worden afgehandeld. Cliënten die een zaak op basis van een toevoeging in behandeling geven worden er op gewezen dat een reeds verstrekte toevoeging altijd later kan worden ingetrokken, bijvoorbeeld als er een groot financieel voordeel is behaald.

Heeft u vragen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met dit kantoor op.