Natacha van Zon

Natacha van Zon

Schade


Ik ben Natacha van Zon, geboren in Parijs (1985) maar mijn hele leven inmiddels woonachtig en werkzaam in Tilburg. Sinds januari 2015 als receptioniste/ telefoniste en sinds ongeveer een jaar doorgegroeid naar de schadeafdeling bij Assuralis. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of drink een borreltje met familie en vrienden. Van een goed boek of een goede film kan ik erg genieten en verder kun je me af en toe vinden op muziekfestivals.

Na het behalen van mijn middelbare schooldiploma heb ik de opleiding voor allround kapster afgerond maar snel daarna toch een switch gemaakt naar de detailhandel. Geruime tijd heb ik er verschillende functies uitgeoefend van verkoopster tot assistent filiaalleidster.

Al enige tijd wilde ik de overstap maken naar een administratieve functie en ben dan ook erg blij dat Assuralis mij deze kans geboden heeft. In de tijd dat ik hier werk heb ik een zeer professionele indruk van Assuralis gekregen en heb ik mijn collega’s leren kennen als vriendelijk, enthousiast met grote kennis van zaken.

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en ik hoop u dan ook snel te mogen ontvangen met een overheerlijk kopje koffie!