Debby de Keijzer

Debby de Keijzer

Receptie


Mijn naam is Debby de Keijzer, secretaresse en vanaf het begin af aan werkzaam bij Assuralis. Samen met mijn man en twee kinderen wonen we in de omgeving van Den Bosch. We houden van een goede borrel en lekker eten en dit samen met vooral vrienden of familie. We koken vaak voor en met elkaar.

Mijn opleiding is een hele andere richting. Ik heb de meester opleiding bloemsierkunst gedaan maar in 1999 heb ik de overstap gemaakt naar het zakenleven. Dit laatste met veel plezier.

De eerst indruk die mensen krijgen van een bedrijf is via de telefoniste, daarom vind ik het zo leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn binnen ons bedrijf. Klantvriendelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel.

Mijn collega’s ken ik al heel wat jaren zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Men vraagt wel eens waarom ik niet dichter bij huis ga werken. Maar als je achter een bedrijf staat en iedere dag met een lach naar je werk gaat maakt de afstand niets uit.

Bij Assuralis merkt u wel dat we echte Brabanders zijn. Gastvrijheid staat voorop. Ik begroet u dan ook graag op ons kantoor, de koffie staat klaar!