Zorg

In Nederland tracht de overheid grip te houden op de ziektekosten, zodat deze voor iedereen betaalbaar blijft. De zorg verandert en wordt onderdeel van onze participatiesamenleving (denk aan mantelzorg of de zorgtaken van gemeenten).

Ook voor werkgevers is het belangrijk welke vergoeding de zorgverzekering van hun personeel biedt, zodat preventiemaatregelen of snelle hulp kan worden ingezet.

Uw ziektekostenverzekering kunt u afstemmen op uw persoonlijke situatie en omstandigheden. Dit kan individueel, maar ook via een collectiviteit bij uw werkgever.  Assuralis kent met een aantal verzekeraars een samenwerking, bijvoorbeeld met de Amersfoortse, StadHolland, CZ en ONVZ.

U kunt bij deze maatschappijen een basisverzekering afsluiten en een keuze maken voor aanvullende dekkingen. U kunt kiezen voor een naturapolis en een restitutiepolis. U bepaalt welke zorg u voor u en uw gezin nodig heeft. 

Onze tip?

Kijkt u naar: fysiotherapie, orthodontie, brillen en alternatieve geneeswijzen. Soms wordt bij een bepaald medicijn een eigen bijdrage gevraagd, is dit voor u van toepassing, kijk dan of de verzekeraar u hierin tegemoet komt.